Ciocolata. Un aliment esential pentru sanatatea ta scrisa de Michel Montigna

Foto - Ciocolata. Un aliment esential pentru sanatatea ta
Ciocolata. Un aliment esential pentru sanatatea ta
  • Autor:
    Michel Montigna
  • Magazin:
    elefant.ro
  • Pret:
    16 lei


Cu secole in urma, ciocolata era considerata mai pretioasa decat aurul. Chiar si in prezent ea a ramas un sinonim al luxului si al delectarii, probabil, cel mai iubit aliment dulce din lume. Cu greu ne putem imagina o persoana careia sa nu-i placa ciocolata, mai ales ca exista nenumarate forme si sortimente.

Ca orice lucru foarte bun, ciocolata este inconjurata de un aer de mister, pericol si interdictie. Putini cunosc totusi binefacerile ei asupra sanatatii, cantonati in prejudecata ca ciocolata ingrasa. Sustinut de argumente de ordin stiintific, Michel Montignac demonteaza toate  preconceptiile legate de acest aliment, analizand calitatile nutritive de exceptie si efectele benefice pe care le are asupra organismului nostru. in plus, ne ofera 20 de retete delicioase, adaptate cu ajutorul unui maestru-cofetar renumit.

Descoperiti, asadar, cat de sanatoasa poate fi ciocolata (mai ales cea neagra, amara si bogata in cacao) si de ce nu ar trebui sa lipseasca din nici un regim alimentar echilibrat.

Michel Montignac, celebru specialist in nutritie, este autorul conceptului de „indice glicemic” si creatorul revolutionarei diete care ii poarta numele. Cartile lui au fost traduse in 25 de limbi si publicate in 42 de tari, in peste 16 milioane de exemplare.Iti place aceasta carte? Click pentru a cumpara

Pentru a putea comenta la cartea "Ciocolata. Un aliment esential pentru sanatatea ta" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.


Nu exista comentarii pentru cartea "Ciocolata. Un aliment esential pentru sanatatea ta". Adauga-l tu pe primul...