Bucataria romaneasca moderna scrisa de Adrian Deliu, G

Foto - Bucataria romaneasca moderna
Bucataria romaneasca moderna
  • Autor:
    Adrian Deliu, G
  • Magazin:
    elefant.ro
  • Pret:
    21 lei


„Aceasta carte constituie unul dintre cele mai complete ghiduri gastronomice aparute vreodata in tara noastra, cuprinzand retete dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile. Ceea ce o individualizeaza fata de celelalte aparitii editoriale de acest gen este faptul ca preparatele sunt usor de realizat, fara sa necesite dotari speciale, iar ingredientele sunt la indemana oricui.

Veti gasi aici retete atat pentru cei care tin la silueta - cu ajutorul tabelelor prezentate in interior, acestia isi pot calcula caloriile in orice moment -, cat si pentru gurmanzi. Nu i-am uitat nici pe vegetarieni.

Va oferim retetele unor preparate culinare de un deosebit rafinament, pe care le-ati putea gasi doar in marile restaurante de la noi si din lume, dar si ale unor delicioase mancaruri pregatite ca la mama acasa. Datorita sfaturilor noastre temeinic documentate, va va fi usor sa puneti muraturi sau sa faceti compoturi, dulceturi sau gemuri. Va propunem o carte care sa va mearga la suflet, sa va fie aproape in orice moment si care, mai ales, nu trebuie sa lipseasca din nici o gospodarie romaneasca.“ - Autorii

 Iti place aceasta carte? Click pentru a cumpara

Pentru a putea comenta la cartea "Bucataria romaneasca moderna" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.


Nu exista comentarii pentru cartea "Bucataria romaneasca moderna". Adauga-l tu pe primul...