150 de alimente esentiale pentru imunitate scrisa de Kirsten Hartvig

Foto - 150 de alimente esentiale pentru imunitate
150 de alimente esentiale pentru imunitate
  • Autor:
    Kirsten Hartvig
  • Magazin:
    elefant.ro
  • Pret:
    8 lei


Sistemul imunitar are un rol esential in mentinerea sanatatii organismului si in combaterea diverselor afectiuni. Solicitat mai ales in sezonul rece, acesta trebuie intarit permanent printr-o alimentatie corecta, bazata pe fructe si legume. 

Prima parte a cartii se concentreaza pe definirea notiunii de imunitate si pe explicarea importantei sale, in timp ce partea a doua prezinta 150 de alimente esentiale care ajuta la intarirea sau la reglarea sistemului imunitar. In cea de-a treia sectiune a cartii sunt descrise cele mai frecvente afectiuni ce pot aparea atunci cand sistemul imunitar este slabit si nu mai functioneaza normal. Ultima parte contine retetele unor preparate deopotriva delicioase si sanatoase, bazate pe alimentele esentiale prezentate anterior.

Kirsten Hartvig, medic naturist cu experienta in domeniu, este autoarea mai multor carti despre nutritie si sanatate: You are what you eat  (1996), The Detox Box (2000),  Energy Juices (2000), Energy Foods (2005).Iti place aceasta carte? Click pentru a cumpara

Pentru a putea comenta la cartea "150 de alimente esentiale pentru imunitate" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.


Nu exista comentarii pentru cartea "150 de alimente esentiale pentru imunitate". Adauga-l tu pe primul...